Name it Kinderkleding laten bezorgen door WPN

Bij WPN Postverspreiders werken we graag samen met klanten en bedrijven. We willen het vervoer van post, reclame en bestellingen zo eenvoudig maken voor alle partijen, omdat iedereen hiervan profiteert. De bedrijven krijgen de beste prijzen, waardoor zij in staat zijn om de verzending goedkoper aan te bieden. De klant krijgt de pakketten op het moment dat aangegeven was in eerste instantie en krijgt alles onbeschadigd binnen. En wij, wij van WPN krijgen de tevreden klanten waar we voor gaan. Wist u dat meer dan de helft van de klanten ons koffie aanbiedt wanneer we een pakket met een glimlach bezorgen?

Kinderkleding laten bezorgen

Er zijn steeds meer mensen die kleding en andere producten bestellen via het internet. In veel van de gevallen hebben de winkels waar de bestelling geplaatst wordt niet eens een winkelpand. Geen zorgen, wij van WPN rijden voor u naar de loods om de pakketten op te halen. Op die manier heeft u niet alleen de gemakken van het online bestellen van de goederen en producten, u weet ook zeker dat alles op tijd bezorgd wordt en heel zal blijven tijdens het transport.

Om het nog makkelijker te maken voor u, hebben wij onlangs een contract afgesloten met Name it Kinderkleding. Alle bestellingen die geplaatst worden bij Name it : Klik hier. Kinderkleding kunnen nu bezorgd worden door WPN Postverspreiders, zonder extra kosten voor de klanten. Wij vinden dit belangrijk omdat de kinderkleding de kleding is voor de meest kwetsbare personen. Tegelijkertijd snappen wij bijzonder goed dat de kinderkleding op tijd geleverd moet worden. Het zal u toch zeker niet gebeuren dat het kind al uit de maat gegroeid is op het moment dat de kleding arriveert!

Past de kleding niet, dan kunnen wij van WPN Postverspreiders de retourzending bij u ophalen. Wilt u een pakket retourneren, neemt u dan geen contact met ons op, maar neem contact op met de mensen die bij Name it Kinderkleding werken. Zij nemen vervolgens contact met ons op. Op die manier is het afleveren van bestellingen te combineren met het verzamelen van de retourzendingen, wat niet alleen goed is voor de kosten die gemaakt moeten worden, het is ook goed voor het milieu en ook dat is goed om even bij stil te staan.